Nieuwe Steinberg Hardware

Nieuwe Steinberg Hardware

Steinberg introduceert hun nieuwe hardware, de perfect combinatie met Steinberg Software. Onder andere in samenwerking met de firma Yamaha zijn deze interfaces met DSP's en de controller tot stand gekomen.


 

CC121 Klik voor meer info

Steinberg CC121 Desktop Controller

Deze met een gemotoriseerde 100 mm fader uitgeruste controller bedient elke visuele parameter in Cubase 4. Hij heeft een volledige hardwarematig bedienbare eq sectie met 12 toegewijde draaiknoppen, mode-selection en bypass schakelaars. Instant plug & play met Cubase Ready LED.

Klik hier voor meer info

Bij ons voor EUR 365,- incl. BTW (gratis thuisbezorgd)

Vandaag besteld morgen in huis !!!!
 

CC121 Klik voor vergroting

Steinberg MR816 X DSP Audio Interface

De Steinberg MSR816 X gaat veel verder dan een traditionele audio interface. Deze MR816 X, een volledig uitgeruste firewire interface, zorgt met zijn ingebouwde DSP reverb en nieuw gebruikte technieken voor een zeer krachtige produktie omgeving. Ontworpen door Steinberg in samenwerking met Yamaha is deze latency vrije geavanceerde MR816 X DSP Studio het nieuwe hart van je complete opname en monitor omgeving en maakt volledig gebruik van de kracht en uitgebreidheid zoals ontwikkeld in het Cubase Music Production System.

Tijdens het opnemen, zonder vertraging een perfecte galm. Welke interface doet dat na??

Wordt geleverd inclusief Cubase AI4

Klik hier voor meer info

Bij ons voor EUR 622,- incl. BTW (gratis thuisbezorgd)

 

MR816 X Klik voor meer info

Steinberg MR816CSX DSP Audio Interface

De Steinberg MSR816CSX gaat veel verder dan een traditionele audio interface. Deze MR816CSX, een volledig uitgeruste firewire interface, zorgt met zijn ingebouwde DSP reverb EN DSP dynamics EN EQ voor een zeer krachtige produktie omgeving. Ontworpen door Steinberg in samenwerking met Yamaha is deze latency vrije geavanceerde MR816CSX DSP Studio het nieuwe hart van je complete opname en monitor omgeving en maakt volledig gebruik van de kracht en uitgebreidheid zoals ontwikkeld in het Cubase Music Production System.

Tijdens het opnemen, zonder vertraging een perfecte galm, dynamics en EQ. Welke interface doet dat na??

De 8 DSP channelstrips zijn voorzien van presets geprogrammeerd door top-engineers.

Wordt geleverd inclusief Cubase AI4

Klik hier voor meer info

Bij ons voor EUR 919,- incl. BTW (gratis thuisbezorgd)


 

MR816 CSX Klik voor vergroting

UAD2 DSP cards
Spectrasonics Omnisphere